Werkwijze

Correct, accuraat en op maat

Correct, accuraat en op maat

De specialisten van Posse Novum hebben een proactieve houding. We voorkomen liever, dan dat we genezen. Onze relaties ondersteunen we bij vraagstukken rondom ziekteverzuim en het analyseren van de verzuimoorzaak. We leveren maatwerk voor uw bedrijf en handelen volgens de Wet Verbetering Poortwachter.
Posse Novum is een onafhankelijke en neutrale dienstverlener die zoekt naar de beste oplossing voor zowel de werknemer als de werkgever, waarbij op ieder gewenst moment de juiste expertise wordt ingezet.

Posse Novum is een transparante organisatie met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. U betaalt voor de dienstverlening die u daadwerkelijk afneemt. De kosten blijven hierdoor beheersbaar en overzichtelijk. Een tarieflijst vraagt u aan via info@possenovum.nl.

Business partners at meeting
Video afspelen

De rol van de casemanager

Onze partners

Wij als Posse Novum werken met een aantal partijen samen, om er voor te zorgen dat wij onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Ondersteuning nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 077 – 396 75 30, info@possenovum.nl of via ons contactformulier