Werkwijze

Correct, accuraat en op maat

De specialisten van Posse Novum hebben een proactieve houding. We voorkomen liever, dan dat we genezen. Onze relaties ondersteunen we bij vraagstukken rondom ziekteverzuim en het analyseren van de verzuimoorzaak. We leveren maatwerk voor uw bedrijf en handelen volgens de Wet Verbetering Poortwachter.
Posse Novum is een onafhankelijke en neutrale dienstverlener die zoekt naar de beste oplossing voor zowel de werknemer als de werkgever, waarbij op ieder gewenst moment de juiste expertise wordt ingezet.

Posse Novum is een transparante organisatie met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. U betaalt voor de dienstverlening die u daadwerkelijk afneemt. De kosten blijven hierdoor beheersbaar en overzichtelijk. Een tarieflijst vraagt u aan via info@possenovum.nl.

Rol van de casemanager

Telefonisch advies?

Wij geven telefonisch en online advies bij (dreigend) verzuim aan werkgever, leidinggevende en/of HR.

Coördineren gesprekken tussen werknemer en werkgever?

Wij coördineren 3-gesprekken met werkgever en werknemer en maakt niet-medische oorzaken van het verzuim bespreekbaar, ook preventief. Denk aan situaties waarbij lastige thema’s nog niet of onvoldoende besproken zijn (werkdruk, stress met een collega en/of leidinggevende, privé problemen van werknemer.

Toelichting aan bedrijfsarts?

Wij kunnen een toelichting geven op de adviezen van de bedrijfsarts aan werkgever en werknemer. Ook houden wij de bedrijfsarts tussentijds op de hoogte van de voortgang van het verzuim- en herstelproces.

Informeren werkgever?

Wij informeren de werkgever hoe regie te houden in het verzuimproces en het voeren van een actief verzuimbeleid.

Ondersteuning?

Wij ondersteunen leidinggevenden en/of HR bij het regissseren en terugdringen van verzuim.

Ondersteuning nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

077–396 75 30info@possenovum.nl of via ons contactformulier.