Slideshow

Over Posse Novum

Posse Novum is een deskundige dienstverlener, die zich met zijn persoonlijke benadering inzet om verzuim bij werknemers zoveel mogelijk te voorkomen. Wij werken volgens de maatwerkregeling. Zie voor meer informatie over de maatwerkregeling: www.rijksoverheid.nl.

Het bedrijf is ontstaan uit de samenvoeging van Primovera Verzuimanalyse en Recrumatch Verzuimbegeleiding. De dagelijkse leiding is in handen van Lilian Beurskens. Zij heeft in het verleden gewerkt bij onder andere ArboNed. De kennis, kunde en ervaring die ze opdeed bij deze landelijke arbodienst heeft zij ingezet bij haar eigen onderneming. Sinds 2010 biedt zij, met haar team van
specialisten, een oplossing aan het midden- en kleinbedrijf.

Door de inzet van bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, ergonomen, fysiotherapeuten en psychologen helpen wij werknemers bij hun re-integratie. Werkgevers ondersteunen en ontzorgen we door hun verzuimbeleid vorm te geven aan de hand van de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast zorgen we er samen voor dat het goed werken is in uw organisatie en dat verzuim zoveel mogelijk wordt voorkomen. Er zijn namelijk altijd nieuwe mogelijkheden; Posse Novum.